Välkommen till Karateklubben Wado Kenkyukai

Föreningen bildades 2017 och har sin hemvist i Sätila, Marks kommun.

Vi bedriver “traditionell” karateträning av stilen Wadoryu som räknas till en av de fyra stora karatestilarna. Vi är anslutna till Västra karateförbundetSvenska karateförbundet samt Riksidrottsförbundet. Vår stilorganisation i Sverige heter JKF Wadokai Kyu Shin Kan och därigenom är vi också anslutna till JKF Wadokai i Japan.

Karateträningen är strukturerad och präglas av disciplin och koncentration. Den är positiv såväl fysiskt som mentalt och en kampsport som alla kan träna oavsett ålder, kön eller fysiska förutsättningar. Genom träningen får du möjlighet att utveckla din rörlighet, snabbhet, styrka, koordination och kondition. Inga förkunskaper krävs, då alla tränar och utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Gilla gärna vår sida på facebook!

Historik:

7 september 2017
Vårt första karatepass avhålls

30 augusti 2017
Föreningen är godkänd som medlem i Riksidrottsförbundet

24 augusti 2017
Föreningen är invald i Svenska Karateförbundet

20 augusti 2017
Bildningsmöte i Sätila. Vi har en interimstyrelse!

Postadress:
KK Wado Kenkyukai - Karate